Странице

уторак, 26. децембар 2017.

ŠTA ZNAČI SANJATI PIJACU?



Ako u snu vidite pijacu, to znači da vam predstoji neočekivana avantura. Ona se ne mora odnositi na ljubav, već može biti vezana za posao. Možda se odlučite da pokrenete biznis za koji smatrate da će imati blistavu budućnost. Mnogi će pokušati da vas odgovore, ali vi ćete rešiti da pratite svoje snove.


Sanjati da idete na pijacu


Ukoliko u snu idete na pijacu, to implicira da vam je dosadno. Moguće je da se u vašem životu već duže vreme nije dogodilo ništa što bi vas oraspoložilo. Svaki dan vam je isti pa je rutina počela da vas umara. Očekujete od drugih da popune prazninu koja vas muči ne shvatajući da to morate sami sa sobom da raščistite.


Sanjati da radite na pijaci


Kada u snu radite na pijaci, to ukazuje da ćete biti iscrpljeni. Verovatno ćete imati nekoliko poslova jer će vam novac biti hitno potreban. Neće vam ostati vremena, ni snage za porodicu, društvo i druge aktivnosti, ali pripremićete se za žrtvu koja će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što ste oduvek želeli.



Sanjati da kupujete na pijaci


Ako u snu kupujete na pijaci, to znači da ćete sresti osobu koju dugo niste videli. On/a može biti bivši/a partner/ka, prijatelj/ica, itd. Otići ćete na piće i provešćete prijatne trenutke zajedno. Saznaćete stvari koje će vas iznenaditi, a tiču se zajedničkog poznanika.


Sanjati pijacu punu ljudi



Ukoliko u snu vidite tržnicu punu ljudi, to označava nova poznanstva. Moguće je da ćete otići na žurku/sedeljku na kojoj ćete se lepo provesti. Ostaćete u kontaktu sa ljudima koji će imati slična interesovanja i poglede na svet.


Sanjati praznu pijacu


Kada u snu vidite praznu pijacu, to implicira da ćete imati manje posla. Može se desiti da u narednom periodu nećete raditi punom parom kao što ste navikli. Vreme će vam sporo prolaziti pa ćete zaključiti da je bolje kada ste nečim zauzeti.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, bili, radili, prodavali ili kupovali nešto na tržnici, to je sigurno ostavilo utisak na vas.







Нема коментара:

Постави коментар